100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

CÉGÜNK 100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT NYÚJT MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓNAK.

Az átvételt követő 15 naptári napon belül hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy jelezze igényét e-mailben, illetve postai úton. Kollégánk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatást nyújt a pénzvisszafizetés menetéről. Amennyiben élni akar a pénzvisszafizetési garanciával, eredeti csomagolásban és címkével küldje vissza a terméket (eket) saját költségén a címünkre. Cégünk a termék ellenértékét 15 naptári napon belül a megadott bankszámlaszámra átutalja vagy ha személyesen hozza vissza a terméket, készpénzben visszakapja.

Feltételek: a vásárlástól számítva legfeljebb 15 naptári telt el (futárszolgálattal küldött termék esetén a kézhezvétel napja számít). Az áru ne legyen használt, állapota legyen kifogástalan, újraértékesítésre alkalmas (épség, minden tartozék megléte, tisztaság). Az eredeti csomagolás legyen használható, az áru újraértékesítésére alkalmas állapotban.

A pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik a szériagyártástól eltérő, a vevő kérésére módosíott termékekre, továbba ha Ön nem fogyasztóként, hanem cégként vásárolt webáruházunkban.

  
    

Vásárlók véleményei

 

Tisztelt Nyírbútor! Megérkezett a konyhabútor amit rendeltem, nagyon köszönöm Önöknek....

Fridrikné Gyuricza Judit

Olvass több vélelményt