MIDIBI bútorok

MIDIBI bútorok

A MIDIBI egy magyar bútorgyártókat / cégeket tömörítő konzorcium. Az általunk forgalmazott MIDIBI-s bútorokra jellemző a magas minőség, és gyors kiszolgálás, így bizonyosan megtalálod a termékek kínálatában az ízlésednek legmegfelelőbb jó minőségű bútorokat, kedvező áron.

 

Webshopunkban a MIDIBI-s termékek SKU azonosítójában mindig szerepel a „MIDIBI” szó, így amennyiben ezen termékek mellett kötelezi el magát, könnyedén tudja azonosítani a termék származását, így magas minőségű, magyar terméket vásárolhat.

Ha nem szeretne csak ezen termékek között böngészni, akkor az alábbi linken már egy filterezett bútorlistához jut ahol a MIDIBI által forgalmazott gardróbszekrényeket, szekrénysorokat, étkezőket, ágykereteket, matracokat találja:

Kedvező árú MIDIBI bútorok kínálatunkban, klikk ide.

 

Jellemzők a MIDIBI bútorokra.

Az egyes bútorokat különálló elemekként is meg lehet vásárolni, ha helyhiánnyal küszködnél vagy épp szükség lenne plusz darabokra.

A szekrényeket összeszerelt állapotban továbbítjuk, a lapra szerelt bútorokhoz képest sokkal kevesebb munkát és időt igényel a beállításuk.

A termékválaszték és a raktárkészlet igen nagy, így rövid időn belül ki tudunk szolgálni, így neked sem kell hónapokat várni a kiválasztott bútorra.

Igyekeznek minden igényt kielégíteni, folyamatosan fejlesztenek, ezért érdemes többször is felkeresned nyirbutor.hu webshopunkat. Többnyire találsz valami újat!

Magyarországon nagyon sok bútorboltban megtalálhatod a MIDIBI bútorait, de amiért érdemes nálunk vásárolnod:

Mi nem egy garázs webshop vagyunk. Valós több száz négyzetméteres raktárakkal, és több száz négyzetméteres bemutatóteremmel várunk. Saját teherautóval, vagy szerződött partnerünkkel szállítjuk bútorod házhoz, melyre legtöbbször ingyenes lehetőséget biztosítunk. Mielőtt személyesen meglátogatnál minket, érdemes egy telefonhívást elengednek nekünk, hogy a kiszemelt bútor éppen megtekinthető-e bútorüzletünkben. Munkaidőben telefonos ügyfélszolgálatunkon is tudsz információt kérni, vagy ha nagyon elfoglaltak vagyunk és nem tudjuk felvenni, akkor emailt is írhatsz nekünk (ugyfelszolgalat.nyirbutor@gmail.com). Mi évtizedek óta foglalkozunk hazai, és külföldi bútorokkal, így szerelésben, szállításban is kimagasló tapasztalatunk van. Ha bármi kérdésed van, hogy elakadtál valahol a bútor beállításával a mi kollégáink valószínűleg tudni fogják mi a problémád, mivel találkoztunk már a kérdéssel mindennapi munkák során, legyen az az ajtó beállítása, vagy lábak vízszintezése.

 

Amiket a MIDIBI bútorkínálatban biztosan találsz:

(Bár mi nem feltétlen tartunk minden gyártótól minden terméket.)

szekrénysorok

elemes bútorok

gardróbók (nyílóajtós és tolóajtós változatban)

ifjúsági-, és gyerek bútorok

étkező bútorok

iroda bútorok

hálószoba bútorok

nappali bútorok

székek

asztalok

fotelek

konyhai sarokétkezők

szettek

ágyak

franciaágyak

bútorlapos ágyak

matracok

bárszékek

forgószékek

tárgyalószékek

tálalószekrények

Tagek:

Vélemények