A régi kamra helyiség mai megfelelője a kamraszekrény.

A régi kamra helyiség mai megfelelője a kamraszekrény.

A régi időkben a konyha eszközöket, alapanyagokat a kamrában tárolták. Ennek előnye az átláthatóság volt, és persze az, hogy az itt tárolt dolgok nem voltak útban, de igény esetén hamar kéznél voltak. A mai házakban, lakásokban már nem nagyon van lehetőség ezeknek a kamrahelységeknek a kialakítására, viszont az előnyös tulajdonságaikat szeretnék kihasználni. Ilyen esetekben jön szóba a konyhai kamraszekrény elem.


A jó kamraszekrény a konyhában elsősorban magas és nagy, hogy elegendő tárolóhelyet biztosítson a konyhai alapanyagoknak, eszközöknek, edényeknek és egyéb konyhai termékeknek. Az ilyen szekrények általában több polccal rendelkeznek, amelyeknek kis mélységűeknek kell lenniük, hogy könnyen megtalálhatóak legyenek az eltárolt dolgok. A mélyebb kamraszekrényeknél alkalmazzunk a szekrény mélységével megegyező rendező dobozokat, így nagyobb kihasználtságot érhetünk el anélkül, hogy káoszt és rendetlenséget okoznánk a konyhaszekrényben.


A jó kamraszekrénynek rendezőkre, kosarakra és dobozokra is szüksége van, hogy a kamra rendezett legyen és a rend fenn is tartható legyen. A kosarakat és dobozokat egymásra lehet pakolni, így kihasználva a szekrény magasságát és térhatékonyságát.


A kamraszekrénynek kihúzható szerelvényekkel is rendelkezhet, hogy könnyen elérhető legyen minden, ami benne van, és hogy ne kelljen olyan mélyen a szekrénybe nyúlni, ami nehézkes és fárasztó lehet.


Az anyag minősége is fontos, egy jó kamraszekrénynek masszív és minőségi anyagból kell készülnie, hogy hosszú ideig tartós legyen.


Összefoglalva, a jó kamraszekrény a konyhában magas, nagy, rendezett tárolóhelyet kell biztosítson, amelynek polcai kis mélységűek, rendezőkre, kosarakra és dobozokra van szüksége, hogy a rend fenn is tartható legyen, kihúzható szerelvényekkel is rendelhet nagyobb mélység esetén és minőségi anyagból kell készülnie.


Kamraszekrényeinkből ízelítőt kaphat ide kattintva. Webáruházunkban megvásárolhat olyan konyhai kamraszekrényeket is melyekbe beépíthető sütő, mikrohullámú sütő vagy hűtő is beépíthető. Természetesen mindezt országos házhozszállítással biztosítjuk webáruházunkban, vagy személyesen megtekinthetőek Nyírbátorban a bemutatótermünkben.

Tagek:

Vélemények