ULGRAN márvány kompozit mosogatótálcák

ULGRAN márvány kompozit mosogatótálcák

Az ULGRAN a kompozit márvány konyhai mosogatótálcák egyik vezető orosz gyártója. A központi iroda és az üzem Uljanovszkban, az ULGRAN fióktelepei Moszkvában és Novoszibirszkben találhatók.

Ma az ULGRAN egy modern, automatizált folyamatos öntésű szállítószalag alapú gyár, amely a világ vezető gyártóinak berendezéseivel van felszerelve, így biztosítva a magas minőségű gyártástechnológiát.

Gyártási kapacitásuk több mint 100 ezer darab termék gyártását teszi lehetővé havonta, raktári kapacitásunk pedig több mint 7 ezer négyzetméter.

Saját személyzeti képzési rendszerrel rendelkeznek, melyben a cég több mint 300 alkalmazottját képzik, foglalkoztatják.

A piacon keresett kompozit termékek széles választékát gyártják. Ezek az ULGRAN Classic műmárvány konyhai mosogatók, az ULGRAN Quartz kvarc kompozit konyhai mosogatók, az ULGRAN Steel prémium rozsdamentes acél konyhai mosogatók és a Paola öntött márvány fürdőszobai mosogatók.

Az ULGRAN mosogatók és a Paola mosogatók gyártásához fröccsöntési technológiát alkalmazunk, amely magas minőségű termékeket garantál a fogyasztóknak.

Minden ULGRAN termék tanúsítvánnyal rendelkezik, amit megfelelőségi tanúsítványok, szakértői vélemények és kutatási jegyzőkönyvek igazolnak.

A termékek megvásárhatóak webáruházunkban ide kattintva.

Az ULGRAN gyár vezető pozíciót foglal el a kompozit - műmárvány mosogatók piacán Oroszországban, az EAEU és az Európai Unió vámuniójának országaiban.

Tekintse meg az alábbi videót az ULGRAN mosogatótálca karcállóságáról, színtartósággáról:

A mosogatótálcák töréstesztjét az alábbi videóban tekinthetik meg:

Tagek:

Vélemények