Magunkról

Üdvözlöm a NYIRBUTOR.HU weboldalon!

 

Nyírbútor néven 2002-ben kezdtük el tevékenységünket, egy 130 m2-es bérelt helyiségben, Nyírbátorban. Majd kínőve a bérelt helyiség határait 2007-ben saját üzletet építettünk már Nyír Bútor - Trade Bútorüzlet néven. A konyhabútorgyártással, a piaci igényeknek megfelelően 2009 év végén bővítettük tevékenységi körünket.  A Nyír Bútor - Trade, konyhabútorgyártó és bútorüzlet, Nyírbátorban található a Bajcsy-Zs. út 82. szám alatt. Nyírbátor fekvése Debrecentől 50 km, Nyíregyházától 35 km, Mátészalkától 20 km. Üzletünket a megújuló választék, és a folyamatos akciók jellemzik.

A NYIRBUTOR.HU Webáruház Kft. 2014-ben alakult, azzal a céllal, hogy Magyarország teljes területén kiszolgálja a lakosságot versenyképes áron, továbba a környező települések lakóinak csökkentett szállítási költégen, vagy ingyenes szállítással biztosítson kiválló minőségű bútort.

Napjainkra emondhatjuk, hogy a magyar online bútorpiac meghatározó szereplővéjé léptünk elő. Rengeteg pozitív visszajelzés jelzi, hogy jó úton járunk, és igyekszünk minden partnerünket rugalmasan, magas színvonalon kiszolgálni. Sikeresen segítjük nagy, és kis éttermek, pizzériák, vendéglátóhelyek berendezését, különös tekintettel az étkezőasztalokra, és székekre.

Konyhabútorgyártás:

Gyártunk egyedi konyhabútorokat, tolóajtós gardróbokat, kiegészítő - és kisbútorokat a helyszíni felméréstől, a beépítésig. A piacon megtalálható legtöbb technológiát be tudjuk építeni bútorába, mindemellett tanácsainkkal segítjük Önt a megfelelő térbeli elhelyezések, és a már jól bevált rendszerek útvesztőjének eligazodásában. Beszállítóink között megtalálhatóak neves hazai, és külföldi cégek egyaránt. Fáradjon be üzletünkbe, és barátságos kiszolgálás mellett tekintheti meg a bemutató konyhabútorainkat, blokksorainkat.

Bútorüzlet:

Több száz négyzetméteres üzletünkben kedvére válogathat Közép-Európa elismert bútorgyárainak termékeiből. Árukészletünket mindig közép árkategóriában próbáljuk tartani, a minél magasabb minőség biztosítása mellett. Kínálatunkban szerepelnek bő színválasztékban: szekrénysorok, elemes és nappali kivitelben. Franciaágyak, akár "hagyományos szövetes" vagy "ágykeretes-matracos" megoldásban. Gardróbszekrények több méretben, és tolóajtós változatban. Étkezőgarnitúrák 4-6-8 személyes változatban, vagy elemként. Kanapék fix, és nyitható változatban akár állandó alvásra is. Kiegészítő kisbútorok, Tv-állványok, komódok, dohányzóasztalok.

Nyitvatartás:

  • Hétfő - Péntek: 8:00-17:00
  • Szombat: 8:00-12:00
  • Vasárnap: Zárva

 

Munkatársaink, akik az Ön maximális elégedettségéért dolgoznak:

 

Kovács Zsolt
tulajdonos / ügyvezető

 

Horváth Beáta
értékesítés

 

Ötvös Zoltán
összeszerelés - árukiadás

 

Kovács László
szállítás