Vásárlók vélelménye

Pontos, jó minőségű ár-érték arányban való kiszállítás.

Zoltán Turcsik, 2022. márc. 04.

Figyelmes, kedves kiszolgálás.

Eszter Szanku, 2022. febr. 26.

Meglepően széles választék. Jó árakon. Saját udvari parkolóval.

József Bohács, 2022. febr. 23.

Pont olyan mint a képen. Szerintem szép ezért vettem meg.
Van benne anyag. Nem félsz attól, hogy ránézel szétesik. Ár-érték arányban nagyon rendben van. 
Külön öröm: a végső összeállításhoz MINDEN a csomagban van és nem ám ömlesztve, hogy sorsold ki vagy bogarázd 1 órán át. Minden  az elemhez csatolva/ragasztva amihez való.
A rendelés után hívnak egyeztetni kedves korrekt tájékoztatást kapsz.
A szállítás előtt 2 vagy 3 nappal ismét hívnak, hogy mikor jönnének jó-e neked?
A megbeszélt két órás időintervallumban megérkeznek (pedig kis túlzással az ország másik vége).
Maximálisan meg vagyok elégedve. Köszönöm a munkájukat. 
Csak ajánlani tudom a terméket és a céget is.
Tisztelettel: Szabolcs Krisztina

Szabolcs Krisztina, 2021. dec. 13.

Tisztelt nyírbútor csapat .
A megrendelt áru épségben és jó minőségben időben megérkezett . Remélem hogy lesz még megrendelésem önöktől .
Köszönöm . További jó munkát kívánok .

Müller Balázs, 2021. júl. 02.

Székesfehérvárról Flóra konyhabútor szettet vásároltam. Örömömre az ígért termék több héttel korábban, sérülésmentesen, gyönyörű állapotban érkezett. Nagyon elégedett vagyok az ügyintézéssel és a kiszállítással is.
A CSAPAT KIVÁLÓ MUNKÁT VÉGEZ!
Nagyon szépen köszönöm!

Nagy Ferencné, 2021. febr. 17.

Jó reggelt! December 9 én rendeltem étkező asztal székel és december 18 án meg is kaptam nagyon meg vagyok elégedve mert nagyon szép lett köszönöm szépen

Horváth Józsefné, 2020. dec. 20.

Októberben rendeltünk a cégtől hálószoba bútor,a rendelés másnapján kolléga telefonált,hogy sajnos csak januárban fognak megérkezni a rendelni kívánt bútorok és érdeklődik ,hogy így is érdekel e minket a rendelni kívánt termék? Persze érdekelt, november 17 -én telefonált ismét a kolléga hogy megérkeztek a rendelt bútorok november 21-én szállítanák! A termékek meg is érkeztek hibátlanul, a szállító kollégák is nagyon segítőkészek voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget nagyon profik és korrektek! Még egyszer köszönjük szépen a Nyírbútor csapatának!!!

Halasi József, 2020. dec. 01.

Tisztelt Nyírbútor Csapat!

 Többször rendeltünk lakberendezési tárgyakat Önöknél, és mindig elégedettek voltunk a teljes stáb munkájával. Nemrég akciós gardróbszekrényeket rendeltem ajándékba a lányomnak. Reméltem, hogy nem lesz probléma, de picit tartottam is tőle, hogy "akciós" terméket kértem - mert sok esetben (más cégeknél), minőségi oka van az akciónak.
Maximálisan megvagyunk elégedve a minőséggel, a szállítással és az egész rendelési folyamattal. A kislányomnak tetszik a bútor, köszönjük szépen!
Kitartást a nehéz időszakban, nagyon jó egészséget, és további jó munkát kívánunk az összes munkatársnak!
Üdvözlettel: Nagyné Akai Katalin

Katalin Nagyné Akai, 2020. nov. 25.

Idáig csak pozitív a tapasztalatom, hamarosan érkezik a megrendelt termék is. Nagyszerű árfekvés, elég széles választékkal.

Kreisz Péter, 2020. okt. 30.

Egy Mozaik BC11 komódot vettem le sem fényképezem mert ugyan az mint a képen. Nagyon jó minőség! Hozta a maximumot amit vártam. Ajánlom mindenkinek. Ingyen szállítás volt és a házba is behozták.

Nagy Tamás, 2020. júl. 17.

Egy Atlanta szekrénysort vásároltunk a cégtől. A bútor csodaszép, precíz és szép munkát kaptunk a pénzünkért cserébe. Árképzésben és kommunikációban is 5 csillagot érdemelnek. A következő bútorcserénél is őket választjuk!

Noémi Vargáné Sándor, 2020. júl. 15.

Nagyon köszönünk mindent! Profi szakemberek. Nagyszerű kiszolgálás!

János Tripsánszki, 2020. máj. 22.

Konyha blokkot rendeltem, nem volt raktáron gyártani kellett.....A helyzetre való tekintettel maximális plussz.....mindenkinek ajánlom, szép precíz munka, nagyon szép árút kaptam :) Nagyon jó egészséget, és további jó munkát kívánok az egész stábnak :) <3

Rita Juhász, 2020. ápr. 22.

Üdv.

Meg érkezett a komód egyben és sértetlen állapotban. 
A kiszállító úrak is nagyon segitökész és ami számomra nagyon fontos pontosak voltak ritka az ilyen mint a fehér holló!
Nagyon szépen köszönök mindent.
Tisztelettel:
Sámson Imre K. 

Sámson Imre, 2020. febr. 14.

3 héttel ezelőtt rendeltem 2 db Flóra konyhabútor szettet, meglepődtem mikor hívtak, mert azt mondták 4-6 hét a gyártási idő, plusz még erre pár munkanap szállítás, ahhoz képest 3 hét alatt megérkezett minden hiánytalanul, precizen lepakolvas sérülésmentesen. Azért ez nem semmi. Bátran merem ajánlani mindenkinek, nem utolsó sorban sokat keresgéltem, de tőlük nem találtam olcsóbbat. 6 csillag az értékelésem :)

Péter Kenéz, 2019. aug. 14.

Tisztelt Nyírbútor CSAPAT! Nagyon elégedett vagyok az ügyintézéssel, termékkel és a kiszállítással is! A megrendelt sarokkonyha bútor nagyon hamar megérkezett, épségben és időben még utazásom előtt. Felszerelve gyönyörű és nagy. További sok vásárlót kívánok az egész országból és jó munkát! Tisztelettel, Storczné Csoma Judith

Judith Storczne Csoma, 2019. aug. 11.

Attila konyhai sarokülő garnitúrát rendeltem Önöktől július 22-én. Az áru a beígért 15 munkanapos határidőn belül, augusztus 07-én problémamentesen meg is érkezett. Amellett, hogy meg vagyunk elégedve a bútorral (kiváló ár/érték arány), meg kell említenem a szakszerű, intelligens kiszolgálást, tájékoztatást is. Több alkalommal is beszéltem telefonon kapcsolattartójukkal (nevét sajnos nem jegyeztem meg), minden segítséget megadott a rendelés lebonyolításához. A szállítást végző kollégáik is intelligensek, precízek, tisztelettudóak voltak. Nyugodt szívvel tudom cégüket a jövendőbeli vásárlók számára javasolni. Nem mindegy, hogy az ember kitől, és milyen körülmények között vásárol. Ebben a csapatban meg lehet bízni! További sikeres munkát kívánok ezen a színvonalon!

Érsek István Barnabás, 2019. aug. 08.

Mindenben a legjobb! Kedves, segítőkész, udvarias személyzet! Jó árak!

Katalin Barnucz, 2019. aug. 06.

Rendelés másnapján már hívtak is,pontosan egyeztettünk mindent. Elmondták kb mikor várható a termék. Mindíg tájékoztattak e-mailban épp hogy áll a rendelés. Kb az ígért idöben hívott a szállító egyeztetni,és meg is kaptam a terméket. Elégedett vagyok mindennel, köszönöm :)

Anna, 2019. júl. 27.

Profi teljesítés volt, a kérésemnek megfelelő napok egyikén, pontosan a szállítók által jelzett időintervallumban. És ami nagyon fontos: türelemmel megvárták, amíg átnéztem, hogy nem sérült-e valami, pedig nagy értékűnek még jóindulattal sem nevezhető a rendelésem. Kérdeztem, hogy nincs- e lehetőség összeszerelésre. Nem volt, de ezt is köszönöm, mert végre rájöttem, hogy nem is olyan őrült nagy dolog egy egyszerű bútordarabot összeszerelni. Ami eddig nagy "mumus"-nak számított, ma már egyáltalán nem az. :)) Biztosan rendelek még Önöktől hamarosan!!

Námor Anna, 2019. júl. 22.

Nem először vásároltam itt, és ma eldőlt, hogy nem is utoljára. Egy igen nagy értékű étkező garnitúrát rendeltem házhozszállítással. Tökéletes állapotban érkezett a termék, gondosan becsomagolva. A futár többször is telefonált, hogy megfelel-e az általuk megadott időpont. Mindig időben lettem tájékoztatva minden feltételről. Maximálisan elégedett vagyok, és bátran ajánlom a velük való üzletelést. Hozzáállás, hozzáértés, ár, minőség 5* ++++

Csonka József, 2019. júl. 12.

Rendkívül kedves , türelmes és szakszerü kiszolgálásban volt részem. Minden a megbeszéltek szerint történt és akkor amikorra megbeszéltük. Az ár-érték arány igen jó. Ha ugyanezt a bútort helyi boltokban akartam volna megvásárolni jóval többe került volna. Nem is beszélve az elzárkozást az apróbb módosításoktól. Amit itt készségesen megtettek. A fuvardíj sem került többe mintha 25-30 km-ről hozattam volna, pedig minimum 200 km volt. Ajánlani tudom mindenkinek.

József Csécs, 2019. júl. 08.

Teljes mértékben elégedett vagyok, ajánlom másoknak is a vásárlást. A megrendelés utan szinte azonnal tájékoztattak a várható szállítási időröl . A vállalt határidő előtt szállították a rendelt dohányzó asztalt. A szállítás időpontját egyeztették.
A megrendeléstől a szállításig kedves korrekt volt az ügyintézés. Köszönöm.

Mária Tóth, 2019. júl. 01.

Sarok szàmítógèpasztalt rendeltem a Nyírbútortól. Maximàlisan elègedett vagyok vele!! Leadtam rendelésem már màsnap telefonon fel is vettèk velem a kapcsolatot. E mailban is èrtesítettek.Szàllítás előtt telefonáltak,időpontot egyeztettünk. Azt kaptam amit rendeltem.Nagyon tetszik köszönöm. Szuper cég!

Bódi Kinga, 2019. jún. 27.

Kedves Nyirbútor!


Nagyon köszönjük a korrektséget és gyorsaságot! Párját ritkítja.

Tisztelettel:
Nagy Szilvia

Nagy Szilvia, 2019. jún. 26.

Kedves Zsolt!

Kedves Nyìrbùtor Csapat!

Köszönöm szépen a gyors és kedves kiszolgálàst, a cipősszekrény sérülésmentes, ép állapotban megerkezett, és már funkció szerint használatban van. :-)

Köszönöm Önöknek!

További szép napot, és sok sok elégedett Ügyfet kívánok Önöknek!

Üdvözlettel:

Bordás Rita. 

Bordás Rita, 2019. jún. 24.

A megrendelt sarokkonyha bútort nagyon hamar épségben megkaptuk, pedig szinte az ország másik végébe kellett eljutnia. Nagyon elégedettek vagyunk a bútor minőségével (még mosogató szifont is kaptunk!) a kommunikációval (mindig azonnal felvették a telefont) és a szállítókat is csak dicsérni tudom, összességében tehát 5 csillagos a szolgáltatás!!! Biztosan más terméket is fogunk Náluk vásárolni, mert hatalmas a választékuk. Tehát mindenkinek csak ajánlani tudom a céget!!

Kati Vértes, 2019. jún. 20.

Sarokülőgarnitúrát rendeltem a Nyírbútortól. A megrendelés leadása után 1 órán belül kerestek is telefonon. A szállítással kapcsolatos további egyeztetés miatt újból hívtak, szinte perceken belül. Másnap az igért időpontban ki is szállították a terméket.. (Pontosan akkor !! Előtte időben hívott a szállító, és a megbeszéltek szerint érkezett.) Szóval a szállítás gyors és pontos, a vevő igényeihez/kéréséhez igazodó.
Még aznap össze is szereltük. Azt kaptunk, amit vártunk. Gyönyörű ülőgarnitúrát.
Nem utolsósorban, árban a legkedvezőbb volt az elérhető lehetőségek közül.
Minden téren elégedett vagyok.

Andrea Lenart, 2019. jún. 20.

Tisztelt Nyírbútor! A megrendelésemet igen hamar teljesítették! Nagyon tetszik az általam választott konyhablokk. Munkájuk pontos, hibátlan. A kiszállítás korrekt , tisztelettudó kollégák! Köszönöm!

Soltész Györgyné, 2019. jún. 15.

MAXIMÁLISAN elégedett vásárló vagyok!
A szállítás levezénylése, tájékoztatás a termék érkezéséről profi módon zajlott.
A szállítók munkáját nagyon köszönjük, kedvesek és segítőkészek voltak.
Sarok étkezőnket összeraktuk és nagyon meg vagyunk elégedve.
Az ár érték arány teljesen korrekt.
Itt lehetett a legolcsóbban megkapni és volt időm mire kiérkezett, hogy folyamatosan figyeljem a hasonló étkezőket, de itt kaptam meg a legjobb áron.
Telefonos tájékoztatásnál is csak pozitívan tudok nyilatkozni.
Sajnos, hogy ilyen apró dolgok felkeltik a figyelmünket ebben a rohanó, néha kiégett világba.
De jól esett egy ilyen profi csapatot megismerni.
Sikeres és további eredményes munkát kívánok.

ui.:Már gyűjtök a nappali garnitúrára, biztos, hogy innen rendelem.

Köszönöm.

Mónika Tóth, 2019. jún. 14.

Széles a választék,korrekt az ár,és ami nagyon tetszett,hogy segítséget kaptunk a választásban egy türelmes,kedves Hölgy személyében.
Fogunk mi még itt vásárolni

Gyalog Anita, 2019. ápr. 19.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a közre működését, az árut
megkaptam hiánytalanul karcmentesen. Jó egészséget kívánok
mindenkinek.

Sipos Katalin, 2019. ápr. 12.

Megbízható segítőkész cég!

Krisztián Zsódi, 2019. ápr. 09.

Nagyon elégedett vagyok az ügyintézéssel, termékkel és a kiszállítással is!
Külön szeretném megköszönni, hogy sikerült még karácsony előtt megkapnunk a megrendelt ülőgarnitúrát, nagy örömet okozva ezzel két kisfiunknak, mivel a régi elszállítása miatt üres maradt a nappalink.

Renáta Babella, 2019. jan. 10.

Tisztelt NYIRBUTOR!


Az ORESTES bútorcsaládból választottunk négy db elemet
előszobabútornak! Nagyon szuper lett összeszerelve! :)


Üdv,
L.Klaudia

L.Klaudia, 2018. nov. 12.

Kiszállításnál történt egy kis baki, de gyors és korrekt volt a megoldás! Köszönjük. Erőt egészséget , munkájukhoz sok sikert kívánunk! Tisztelettel: Fricz Balázsné Nagyfügedről

Balázsné Fricz, 2018. nov. 09.

Szekrénysort rendeltem,de átvariáltam úgy ahogy én szerettem volna,csodák csodájára teljesitették minden kérésemet( Budapesti bútorbólt nagyon elútasító volt,hogy ilyet nem csinál a gyártó),Ma megkaptam a bútort,az igért határidő betartásával,.Nagyon köszönöm Önöknek,.Mindenkinek ajánlom, hogy azt kapja amit szeretne.Munkájukhoz sok sikert,jó egészséget kívánok Tisztelettel Kruzsliczné

Lajosné Kruzslicz, 2018. okt. 19.

Nagyon rég nézegettem neten a számítógépasztalokat, mire rátaláltam a Nyírbutor.hu oldalra! Megtaláltam amit kerestem s mivel minden egyértelmű volt rögtön megrendeltem! Pár perc múlva megérkezett az értesítő email ahol jelezték.hogy 2 munkanapon belül felveszik velem a kapcsolatot! Másnap pénteken délben már hívtak is ahol minden kérdésemre választ kaptam! Megtudtam,hogy 15 munkanapon belül szállítják a bútort! A szállítócég munkatársa a szállítást megelőző napon telefonál s mindent leegyeztetünk! következő hét keddjén hívott is s csütörtök 8 és 10 óra közötti időpontban jelölte meg a kézbesítést! Csütörtökön 8 óra pár perckor átvettem a számítógép asztalt!

Borka-Kiss Niko, 2018. okt. 03.

Tisztelt NYIRBUTOR Webáruház!
Gratulálok az egész csapatnak! A megrendelt ülőgarnitúrát sérülésmentesen megkaptam.
Köszönöm hogy ilyen rövid idő alatt elkészült és szállításra került.
 Gratulálok Önöknek és további sikereket kívánok a munkájukhoz!!!

Sztankovics Lászlóné, 2018. szept. 03.

Két különböző bútorcsalád termékeit keresgéltem az internetes webáruházakban. A legkedvezőbb áron a NYIRBUTOR.HU webáruházban találtam meg őket. Ezt követően telefonon érdeklődtem a rendelkezésre álló készletekről, színválasztékról, illetve a szekrénysor köztes elem rögzítési módjáról. A kapcsolattartó nagyon készséges és segítőkész volt, azonnal tudott válaszolni a műszaki jellegű kérdéseimre is! Emellett legnagyobb meglepetésemre a termékekből volt raktárkészlet! Nem kellett 3-5 hetet várni egy-egy bútordarab legyártására, közvetlenül raktárról ki tudtak szolgálni! Rendelésemet elküldtem, a visszaigazolást követően telefon kerestek, egyeztettünk a szállításról. A bútorok az előre megbeszélt szállítási időpontban megérkeztek hozzánk. Ajánlom mindenkinek a NYIRBUTOR.HU webáruházat!

Kis Gergely, 2018. jún. 08.

Köszönjük a konyhabútort! Minden nagyon rendben volt és korrekt minden,a kiszállításig,segítség a 2.emeletre való fölcipelésig! 
Még egyszer köszönjük!

Tisztelettel:   Balázs Lászlóné Eger

Balázs Lászlóné Eger, 2018. máj. 24.

Tisztelt Web Áruház!


Köszönöm a korrekt ügyintézést, a pontos szállítást és nem utolsó sorban a megbízhatóságot.


Rózsa Istvánné Makó


Rózsa Istvánné, 2018. máj. 08.

Köszönöm a gyors és a korrekt hozz állást! Csak ajánlani tudom aki olcsó és jó bútort szeretne vásárolni!

Tibor Cimre, 2018. ápr. 27.

Tisztelt Nyírbútor!

Megérkezett a konyhabútor amit rendeltem, nagyon köszönöm Önöknek. Csodaszép :) Köszönöm hogy ilyen gyorsan megkaptam.  Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm a segítséget és további jó  munkát kívánok az egész csapatnak. :) 

Üdv. :Fridrikné Gyuricza Judit

Fridrikné Gyuricza Judit, 2018. ápr. 04.

Nagyon szépen köszönöm az étkezőgarnitúrát ,és a színe is paszol az önöktől korábban rendelt konyhabútor színével.KÖSZÖNÖM!

Anna Csorvási, 2018. márc. 28.

Pintér Sándorné vagyok. Rendeltem Önöktől egy sarokülő garnitúrát. A termék rendben, az Önök által visszaigazolt (nagyon rövid időn belül) időben megérkezett, nagyon örülök neki. További jó munkát, sok vevőt kívánok a csapatnak.Pintér Sándorné, 2018. febr. 28.

Jó Napot

Köszönjük a butort. Meg vagyunk vele elégedve !
Üdv:
Babinszki Ákos

Babinszki Ákos, 2018. jan. 09.

Üdvözletem!

Nem rég vettem át az étkező garnitúrát. 
Köszönöm szépen gyönyörű! 

Kolonics Ildikó, 2017. dec. 14.

Tisztelt Nyirbutor csapata! Szeretném megköszönni a gyors,
pontos,korrekt közreműködést második alkalommal is....Kellemes Ünnepet
kivánok Önöknek!

T Marianna, 2017. dec. 09.

Köszönöm a terméket megkaptam Atlanta komód , megvagyok elégedve a termékkel.

Keresztesné Kubatov Zsuzsanna, 2017. dec. 09.

Tisztelt Nyírbútor, Tisztelt Kovács Zsolt!

2017. november 22-én szállították az általam rendelt étkezőgarnitúrát, mely az
elvárásomnak teljes mértékben megfelel.
Szeretném tájékoztatni, hogy a szállítókkal nagyon meg vagyok elégedve,
segítőkészek és udvariasak voltak.
További jó munkát kívánok Önöknek.
Tisztelettel: Dufek Gyuláné 2200 Monor, Móricz Zs. u. 21. szám.

Dufek Gyuláné, 2017. nov. 23.

Köszönjük szépen ma délután megérkezett,elégedettek vagyunk.

Mezei Monika, 2017. nov. 23.

Tisztelt Nyírbútor Csapata !

Szeretném megköszönni a Koror nappali szekrény sor gyors és határidőre
történő leszállítását.
A szállítók ember-feletti munkát végeztek, hogy az elemeket
felcipelték a 3. emeletre.
Külön örültem neki, hogy összeszereléskor minden csavar és furat a
helyén volt, nem hiányzott semmi az összeszerelési lista alapján.
Nagyon szép és elegáns bútor, méltó kiegészítője a Koror komódnak.

Gratulálok a tervezőknek és a készítőknek , külön köszönet a Nyírbútor
vezetőjének !!


Üdvözlettel:

Bálintné
Szeged

Bálintné Marika, 2017. okt. 25.

Köszönjük szépen! Nagyon elnyerte a tetszésünket az étkező garnitúra!
Megérte várni!

Büki Bianka, 2017. okt. 06.

Kedves Nyirbutor csapat!


Ma delutan megerkezett az etkezögarnitura. Szallitas az elöre bejelentett idöben törtent, a butorok hibatlanok. Igaz meg csak fotokat lattam rola ( apukamhoz ment a butor), de


gyönyörüek es tökeletesen illik a szobaban levö berendezeshez. Köszönöm a pontossagot es szep butorokat! Nem utoljara rendeltünk Önöktöl, ez biztos.


Kivanok minden jot a tovabbiakra!


Üdvözlettel :Parti Ildikó

Parti Ildikó, 2017. szept. 20.

Tisztelt Zsolt!


Nagyon szépen köszönjük az étkező garnitúrát, sikeresen ideért. Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket, mindenben nagyon kedvesek voltak, és megvoltunk elégedve teljes mértékben.  Még tuti fogunk Önöktől vásárolni. 

További szép estét.

Üdvözlöttel
Rostás Tamás

Rostás Tamás, 2017. szept. 16.

Tisztelt Webáruház,

Tegnapi napon megkaptuk a terméket!

Szeretnénk megköszönni a termék mellett, a folyamatos tájékoztatást, a gyors kiszolgálást, a kiszállító cég segítő hozzáállását.

Már most tudom, hogy ha valamire szükségünk lesz, Önöknél fogunk először szétnézni

 

További sikeres értékesítést kívánunk!

 

Kovács Mariann

Miskolc

Kovács Mariann, 2017. szept. 16.

Tisztelt Cím!
Megkaptuk a kért étkező garnitúrát. Nagyon szépen köszönjük a gyors
intézkedést és a kiszállítást. Nagyon tetszik és olyan amilyenre
számítottunk. További szép napot kívánok! Még egyszer köszönjük!
Tisztelettel Lóránt Sándorné

Lóránt Sándorné, 2017. aug. 31.

Tisztelt Pethő Tibor!

Köszönöm a korábban már megszokott,korrekt ügyintézést,és pontos szállítást.
Tisztelettel:Hajdu Csaba

Hajdu Csaba, 2017. aug. 17.

Kedves Zsolt!


Nagyon meg voltunk elégedve a konyhabútorral, minden pontosan úgy volt, ahogy megbeszéltük. Most jutottam odáig, hogy fotót is küldjek az összeállított konyháról, azóta már nagyon sok vendéget kiszolgált.

Üdv,

Heitné Szilvi

Heitné Szilágyi Szilvia, 2017. júl. 06.

Szêp jó napot. Megkaptuk a bútort . Köszönjük szépen,  nagyon jó !!! Megérte várni rá ugyhogy köszönjük. További szép napot . 

Makó Alexandra, 2017. jún. 22.

Kedves Zsolt!


Múlt héten csütörtökön megkaptam az önöktől rendelt étkezőgarnitúrát!
Nagyon köszönöm a segítségüket, maximálisan meg vagyok elégedve a kiszolgálással, a kommunikációval, egyszóval mindennel!
A szállítás is zökkenőmentes volt és a szállító kollégákról is csak jót mondhatok!

Freidler Tünde, 2017. jún. 12.

Kedves Zsolt!

Köszönöm szépen, a tegnapi napon átvettem az ülőgarnitúrát.
Sikerült összeszerelni. Nagyon elégedett vagyok mind az ülőgarnitúrával, mind pedig a szállítási idővel és magával a szállítással is.
Gondolom, hogy nem jelent problémát, ha másnak is ajánlom a Nyírbútor termékeit.

Üdvözlettel:

Magyarné Sorbán Zsuzsanna

Magyarné Sorbán Zsuzsanna, 2017. jún. 02.

Köszönöm a gyors kiszolgálást,100 % -kos elégedettség a részemről,még soha nem volt ilyen gyors kiszállítás online rendelésre. Köszönettel Nagyné Enci

Nagyné Enci, 2017. jún. 01.

Köszönöm!
Nagyon szép terméket vásároltam és kaptam Önöktől. 


üdv,

Szalai Melinda

Szalai Melinda, 2017. máj. 23.

Tisztelt Nyírbútor!
Ezúton köszönöm professzionális munkájukat! Kiváló ár/érték arányú terméket kaptam! (Kanses 3 számítógépasztal)
További jó munkát!
Kránitz Péter

Kránitz Péter, 2017. máj. 19.

Tisztelt NYIRBUTOR !

Köszönöm kedvességüket,és gyors ügyintézésüket.Öröm volt Önöktől vásárolni,legközelebb is Önöket választom.A komód megérkezett sérülésmentesen.
 
Tisztelettel Orvos Gáborné

Orvos Gáborné, 2017. máj. 10.

Nagyon szépek a szekrények, köszönöm. Még egy pozitív visszajelzés. A szállítók nagyon rendesek, normálisak voltak. Megküzdöttek a szekrények emeletre szállításával is, pedig nagyon nehéz dolguk volt.

Humpester Attila, 2017. ápr. 24.

Kedves Kovacs Zsolt!


Tegnap raktuk össze a szekrényt, nagyon nagyon tetszik, maximalisan elegedett vagyok vele, nagyon köszönöm!!

Szép napokat:

Fehér Kriszta

Fehér Kriszta, 2017. márc. 27.

Üdv mindenkinek! A kért bútort megkaptam minden nagyon tökéletes ,azt kaptam amit vártam. Mindenkinek köszönöm, nagyon boldog vagyok mert ez életem első új bútora, teljesen elégedett vagyok ,és még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek. Üdvözlettel Weiszné Zilaj Gabriella

Weiszné Zilaj Gabriella, 2017. febr. 27.

Tisztelt Nyírbútor Csapata!

Őszinten megvallom egy kínai, fát is csak képről látott vacakra számítottam. Ehelyett kaptunk egy ár-értek arányban kiváló garnitúrát. Az asztal, a székek mind massziv darabok. Nagyon pozitívan csalódtam. Munkájukhoz további sok sikert kívánok, remélem lesz lehetőségünk újra Önöktől vásárolni.

Bognár Renátó

Bognár Renátó, 2017. febr. 23.

Üdvözlöm!


Megérkezett az általam rendelt konyhabútor.Maximálisan elégedett vagyok a bútorral.A kapcsolattartás nagyon jó!A szállító srácok gyorsak,jól dolgoznak.Legközelebb is önnöknél rendelek!Külön köszönet Zsoltnak az egyeztetésért!

Mindent köszönök!

Üdvözlettel
Barczai Péter

Barczai Péter, 2017. febr. 11.

Kedves Zsolt!

Megkaptam az ülőgarnitúrát nagyon szép és kényelmes köszönöm
ajánlom mindenkinek a Nyírbútort  aki szép és jó bútort keres én már többször vásároltam
és mindig szép terméket kaptam a megbeszélt határidőre
                                                                                üdv: Szügyi László

Szügyi László, 2016. dec. 13.

Tisztelt Nyírbútor.!Köszönöm a minőségi és pontos munkájukat.A rendelt termékel nagyon elégedett vagyok.Másoknak szívesen ajánlom.Üdv.

Csiki Csaba, 2016. nov. 30.

Kedves Zsolt! Most vasárnap jutottam el Nyíregyre, hogy megnézzem a szekrénysort. Olyan szépen beállították a fiúk, hogy az valami nagyon csodálatos. Hálás vagyok a fiúknak nagyon. Köszönöm! Üd: Gyermán Kati

Még fogok rendelni Önöktől a lányomnak. </p>
		<p>Gyermán Kati, <span class=2016. nov. 23.

Kedves Nyírbútor!

Rendben megérkezett a kért szekrény. Minden rendben van vele és el kell hogy mondjam nagyon nagyon tetszik! :) Nem véletlenül választottam Önöket, a pár éve rendelt konyhaszekrény szintén nagy örömet okozott nekünk, ezért nem volt kétségem a szekrény felől sem.

Köszönettel: Szabó Éva

Szabó Éva, 2016. nov. 18.

Kedves Zsolt, 

Ezúton szeretném megköszönni Önnek és csapatának, illetve a fuvarozó kollégáknak a kiváló minőségű munkát.
Az asztal és a székek gyönyörűek sőt várakozáson felüliek. A szállítást végző személyek pedig nagyon udvariasak és segítőkészek voltak.
Nagyon köszönöm, bizton állíthatom nem ez volt az utolsó vásárlásom Önöktől. 
További szép napot kívánok.
Üdvözlettel:
Róth Gabriella

Róth Gabriella, 2016. nov. 18.

Kedves Zsolt!
A szék megjött köszönöm szépen, szuper.
Köszönöm
Csiszár G.Hilda

Csiszár G.Hilda, 2016. nov. 15.

Üdv! Bútor meg érkezett,s kifogástalan! Köszönöm!

Szírmai Miki, 2016. nov. 14.

Kedves Cim!

Koszonom szepen a megrendelt butor szet egyben es hibamentesen megerkezett.
Tisztelettel:
Kiraly Attila

Kiraly Attila, 2016. nov. 14.

Kedves Kovacs Zsolt!

Megerkezett a konyhabutor. Szeretnem elegedettsegemet kifejezni, a butor nagyon tetszik nekunk, igazan igenyes es szep. A cegukkel is meg vagyunk elegedve, remek arakon dolgozik, vegig tudtuk pontosan mire szamithatunk, kulon koszonet a gyors kiszallitasert, egyszoval minden szuper. Szep napot! A Varga Család

A Varga Család, 2016. nov. 09.

Kedves Zsolt!
Csupán jelezni szeretném, hogy az árút sérülésmentesen megkaptam!
Meg szeretném köszönni Önöknek, hogy ilyen jó minőségű, az elvárásaimnak megfelelő árút kaptam!
A szállítóknak szeretném megköszönni, hogy a nehézségek ellenére - 3,5 emelet, nagyon keskeny bejárati- és szobaajtók - nagy türelemmel, hozzáértéssel, kitartással a helyszínre szállították az árút!
Tehát, mindennel maximálisan elégedett vagyok és biztosan ajánlani fogom Önöket az ismerős körömben!
További ilyen színvonalas és korrekt munkát kívánok!

Köszönettel és üdvözlettel: Tóth Tibor

Tóth Tibor, 2016. nov. 04.

Tisztelt Nyirbutor Webáruház!

A kiszállított bútorral nagyon elégedett vagyok, a megbízhatósághoz, precizitáshoz, gyors és pontos ügyintézésükhöz gratulálok. Külön köszönettel tartozom Zsoltnak, aki a megrendelt étkezőasztalhoz, (telefonos kérésemre) a hozzá színben illő tálalószekrényt kiválasztotta. Ez nagyon jól sikerült Zsolt! Köszönöm! :) (Teljesen egyformák a színek, pedig más a gyártó)

Üdv: Klipács Miklós

Klipács Miklós, 2016. okt. 10.

Tisztelt Cím!

Nagyon szépen köszönöm a gyors intézkedésüket. Mindent rendben
találtunk az íróasztallal kapcsolatosan teljesen megfelelő. Az ár is
tökéletes, csak ajánlani tudom Önöket.

Üdvözlettel: Mártonné

Mártonné, 2016. okt. 06.

Kedves Nyírbútor!

Az Önöknél rendelt bútorokat megkaptuk. Maximálisan elégedettek vagyunk, minden bútor csodaszép!!! 
A konyhabútor, ami miatt elsősorban itt vásároltunk: igényesen kidolgozott, árban szuper. Profik munkája!
Hálásan köszönjük a precizitást minden téren! Több száz kilométerre is időben, jól kommunikálva, gördülékenyen történt a szállítás is, kedves emberekkel.

Üdvözlettel: Cs.Annamária

Csernyik Annamária, 2016. okt. 03.

Kedves Nyírbútor!

Nagyon szépen köszönünk mindent a szállítás során minden rendben volt, a bútorok nagyszerűek.
További szép napot!

Üdv

Köteles-Guzina Anett

Köteles-Guzina Anett, 2016. szept. 15.

Köszönjük szépen a szekrénysort gyönyörű megérte várni rá.

Peres Mihály

Peres Mihály, 2016. szept. 14.

Kedves Zsolt!
Köszönöm a rugalmas, pontos ügyintézést. Öröm tudni és megtapasztalni azt, hogy Önök valóban ügyfél barát szemlélettel rendelkeznek és kiváló munkát végeznek abban a szakterületben, amiben dolgoznak. Gratulálok! További sok sikert és sok örömöt kívánok Önnek és munkatársainak. Tisztelettel és köszönet:
Novákné Fábián Magdolna -Gyuláról-

Novákné Fábián Magdolna, 2016. szept. 12.

Kedves Zsuzsa,

Szeretném tudatni, hogy minden rendben ment a szállítással, s
az étkezőnk is szuper!
Nagyon örülünk neki! Boldogabbá tettek minket! :)
Köszönjük a kedvességét, és ügyfélcentrikusságát!
Csak így tovább! ;)

Üdvözlettel,
Niki

Malmos Nikoletta, 2016. szept. 02.

Tisztelt Nyírbútor!

 

Köszönöm, az ígért minőségben és az ígért időpontban megkaptam rendelésemet.

 

Köszönöm még egyszer a munkájukat!

 

Üdvözlettel. Bolyki Éva

Bolyki Éva, 2016. aug. 31.

Kedves Zsuzsa!

A megrendelt asztal és székek a megbeszélt időpontban Társaságunkhoz
megérkeztek.

Nagyon szépen köszönöm a rugalmas együttműködést!

További sikeres működést kívánok webáruházuknak!

Üdvözlettel:

Hériné Bodnár Anita
Titkárságvezető

VERTIKÁL VKSZ ZRT.

Hériné Bodnár Anita, 2016. aug. 23.

Tisztelt Zsuzsa!
Megkaptam a megrendelt bútorelemeket,nagyon elégedett vagyok,mind az ügyintézéssel,
kapcsolat tartással,és a pontos kiszállítással is.
Köszönöm.Tisztelettel:Hajdu Csaba.

Hajdu Csaba, 2016. aug. 17.

Üdvözlöm!

Pénteken megkaptam a konyhabútort, nagyon szép, meg vagyok elégedve maximálisan.
Még biztos rendelek önöktől mást is, és ajánlom a céget az ismerőseimnek is.

Szügyi László, 2016. jún. 13.

Tisztelt Nyirbutor!

A megrendelés hiánytalanul és kifigástalan állapotba megérkezett. Nagyon örülünk neki köszönjük.

Katalin

Katalin, 2016. máj. 21.

Tisztelt Nyírbútor!

A mai napon gond nélkül a megbeszélt időben megkaptam a bútorokat! Engedjék meg hogy elmondjam, a rendelés legelejétől a kiszállításig MAXIMÁLISAN meg voltam elégedve, máshol legalább még egy hetet kellett volna várnom és mindez drágább is lett volna! 

A továbbiakban ha szükségem lesz valamire biztosan keresem majd Önöket! További Minden jót! Tisztelettel: Mányi Mátyás - Mányi Food Kft

Mányi Mátyás - Mányi Food Kft, 2016. máj. 20.

Kedves Zsuzsa!


Meg vagyunk elégedve a bútorral, köszönöm szépen!
További  sok sikert kívánok Önöknek!


Üdvözlettel: Utassy Éva

Utassy Éva, 2016. ápr. 06.

Kedves Nyirbutor webáruház
Szeretnem èrtesíteni magukat hogy a bútor èpsègben megèrkezet.minden OK volt. Nagyon kedves és segitőkész emberekhez volt szerencsém. Köszönettel.

Erika Mészárosová

                                 

Erika Mészárosová, 2016. márc. 21.

Tisztelt NYIRBUTOR.HU!

Ma a megbeszélt időpontban sértetlenül megérkezett az általam rendelt konyhabútor. Köszönöm szépen, nagyon tetszik. További minden jó kívánok.

Üdvözlettel:
Berkovics László

Berkovics László, 2016. márc. 14.

Tisztelt Cím !

A légrugók megérkeztek , tökéletesen működnek az ajtók . Segítségüket és gyorsaságukat köszönöm nagyon meg vagyok elégedve ! 
További jó munkát ! 
Laurinyecz Zoltán

Laurinyecz Zoltán, 2016. márc. 08.

Kedves Zsuzsa!

Köszönöm szépen a segítséget, az egyik fotelt már össze is szereltem.
A bútor minősége kiváló, a szállítás is teljesen rendben zajlott le,
öröm volt Önökkel üzletet kötni.

Önnek pedig így utólag is boldon névnapot kívánok.

Üdvözlettel
Mayer Gyöngyi

Mayer Gyöngyi, 2016. febr. 29.

A megrendelt bútor sértetlenül és pontosan megérkezett ! Köszönöm a gyorsaságukat és pontosságukat . Meg vagyok elégedve a bútorral .

Laurinyecz Zoltán, 2016. febr. 24.

Kedves Zsolt!
 Múlthéten megérkezett a bútor, nagyon kellemesen csalódtam, nagyon tetszik nekünk! :) Kapcsolattartással, segítőkészséggel, szállítással, mindennel nagyon meg vagyunk elégedve! 
Köszönjük szépen mégegyszer! 

Andrea.

Szente Andrea, 2015. nov. 17.

Tisztelt Zsolt!
A mai napon megérkezett az általam rendelt étkező garnitúra.Minden rendben volt és megfelelt az elvárásomnak.Szeretnék, további jó egészséget és sok sikert kívánni önnek.Köszönöm ,hogy öntől vásárolhattam!

Üdvözlettel:Károly

Miklós Károly, 2015. szept. 14.

Kedves Zsolt Köszönöm szépen a gyors közremüködést!! Nagyon megvagyok elégedve az Étkezövel nagyon szép!! Köszönöm Üdv Rozsdásné Vidéki Tünde!

Rozsdásné Vidéki Tünde, 2015. júl. 23.

Kedves Zsolt!
Rendeltem Önöktől egy Anett konyhablokkot, kiegészítővel, szállítással. Nagyon megvagyok elégedve mindennel. A telefonos egyeztetéssel,  a gyors válaszokkal a kérdéseimre, a kiszállítással. Minden rendben volt, kedves, segítőkész csapat dolgozik a cégüknél! Csak gratulálni tudok!!!

Köszönettel, Budai Adrienn

Budai Adrienn, 2015. júl. 16.

Kedves Zsolt!

Megérkezett a bútor. Nagyon szép munka!
A szállítók nagyon kedvesek, készségesek voltak.
Kívánok a Önnek és Csapatának további jó munkát, egészséget és minden elképzelhető jót!

Üdvözlettel:
Buzánszky Éva

Buzánszky Éva, 2015. júl. 11.

Tisztel Cím! A megrendelt bútor időben megérkezett sérülés mentesen ,hiánytalanul a legnagyobb megelégedésemre. Köszönöm.

Virágh Pál, 2015. júl. 06.

Kedves Zsolt!

Nagyon szépen köszönöm a kedvességét!
Jó hírét fogom kelteni a cégének.
Az egész ügymenet annyira korrekt volt, amit hosszú idő óta nem tapasztaltam.
Bár a szállítási feltételeket anno nem olvastam végig, kellemes meglepetésként ért, hogy a Fiúk fel is cipelték a dobozokat a lakásig.
Minden tiszteletem az Önöké.

Üdvözlettel és köszönettel mindenért:
Szalók Annamária

Szalók Annamária, 2015. máj. 15.

Kedves Zsolt!
Megérkeztek a lábak, nagyon szépen köszönöm, igazán korrekt cég az Önöké! Számon fogom tartani, és visszatérünk Önökhöz bútorügyben. :-)

Üdvözlettel:
Diána

Kiss Diána, 2015. máj. 13.

Tisztelt Zsolt!

Elégedett vagyok a korrekt ügyintézéssel!
Köszönettel:

Pór Gábor

Pór Gábor, 2015. márc. 30.

Tisztelt Kovács Zsolt!


Tegnap este Egerben átvettük a megrendelt bútorokat.
Kellemes meglepetés volt számunkra, hogy a valóságban sokkal szebb a Joseph sarokülő garnitúra, és a Malaga szekrénysor, mint azt elképzeltük. 
Ezúton szeretnénk Önnek köszönetet mondani a gyors és korrekt ügyintézésért.
Kívánunk Önnek eredményes munkát és hozzá jó egészséget!
Üdvözlettel:
Tóthné Csordás Mária és Tóth Sándor

Tóthné Csordás Mária és Tóth Sándor, 2015. febr. 06.

Kedves Zsolt!

 

Nagyon szépen köszönöm a segítőkész hozzáállását, a nagyon gyors intézkedését!!!

A szállítással is nagyon elégedettek vagyunk, nagyon kedvesek, ügyesek, gyorsak  voltak a szállító kollégák is.

A szövet feltűzését már megtudjuk oldani!

 

Nagyon hálásak vagyunk mindenért! S csak ajánlani tudom illetve fogom is az ismerőseimnek/mindenkinek az Önök üzletét!

 

További nagyon szép napot!

 

Üdvözlettel:

                     Gárdonyi Annamária

Gárdonyi Annamária, 2015. jan. 31.

A bútorral,  az online vásárlás lebonyolításával valamint a
kiszállítással is maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm!

Zsuzsanna, 2015. jan. 23.

Kedves Zsolt!

Megkaptam a szekrényt, nagyon szép lett!

Köszönöm:

Hegedüs Mariann

Hegedüs Mariann, 2014. nov. 14.

Kedves Kovács Zsolt!

 

Köszönettel megkaptam a jótállási jegyet,

illetve a tegnapi nap folyamán a komódot is!

Nagyon meg vagyok elégedve! :)

 

Köszönettel:

 

Boros Szilvia

Boros Szilvia, 2014. okt. 02.

Tisztelt Kovács Zsolt!

A bútor megérkezett, minden rendben volt.A szállítók nagyon segítőkészek voltak.Maximálisan elégedett vagyok Önökkel, igazán gyors,korrekt a csapatuk.Nagyon szépen köszönöm.

Üdv: Molnár Csaba

Molnár Csaba, 2014. szept. 29.

Kedves Főnökség,

Kele Ádám vagyok és nem szoktam soha emailt irogatni ilyen ügyben, de most mindenképp akartam. kb 1 hónapja rendeltem 1 gardrób butórt, melyet sajna rossz színben rendeltem meg, és ma telefonon vettem fel a kapcsolatot munkatársukkal, melyet kollégájuk gyorsan és precízen elíntézet, a legkisebb "fájdalom" nélkül. Nagyon jó lenne ha minden webshop igy dolgozna.   Csak így tovább

Köszönettel: Egy elégedett vásárló.

Kele Ádám, 2014. szept. 15.