Vásárlók vélelménye

Tisztelt nyírbútor csapat .
A megrendelt áru épségben és jó minőségben időben megérkezett . Remélem hogy lesz még megrendelésem önöktől .
Köszönöm . További jó munkát kívánok .

Müller Balázs, 2021. júl. 02.

Székesfehérvárról Flóra konyhabútor szettet vásároltam. Örömömre az ígért termék több héttel korábban, sérülésmentesen, gyönyörű állapotban érkezett. Nagyon elégedett vagyok az ügyintézéssel és a kiszállítással is.
A CSAPAT KIVÁLÓ MUNKÁT VÉGEZ!
Nagyon szépen köszönöm!

Nagy Ferencné, 2021. febr. 17.

Jó reggelt! December 9 én rendeltem étkező asztal székel és december 18 án meg is kaptam nagyon meg vagyok elégedve mert nagyon szép lett köszönöm szépen

Horváth Józsefné, 2020. dec. 20.

Októberben rendeltünk a cégtől hálószoba bútor,a rendelés másnapján kolléga telefonált,hogy sajnos csak januárban fognak megérkezni a rendelni kívánt bútorok és érdeklődik ,hogy így is érdekel e minket a rendelni kívánt termék? Persze érdekelt, november 17 -én telefonált ismét a kolléga hogy megérkeztek a rendelt bútorok november 21-én szállítanák! A termékek meg is érkeztek hibátlanul, a szállító kollégák is nagyon segítőkészek voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget nagyon profik és korrektek! Még egyszer köszönjük szépen a Nyírbútor csapatának!!!

Halasi József, 2020. dec. 01.

Tisztelt Nyírbútor Csapat!

 Többször rendeltünk lakberendezési tárgyakat Önöknél, és mindig elégedettek voltunk a teljes stáb munkájával. Nemrég akciós gardróbszekrényeket rendeltem ajándékba a lányomnak. Reméltem, hogy nem lesz probléma, de picit tartottam is tőle, hogy "akciós" terméket kértem - mert sok esetben (más cégeknél), minőségi oka van az akciónak.
Maximálisan megvagyunk elégedve a minőséggel, a szállítással és az egész rendelési folyamattal. A kislányomnak tetszik a bútor, köszönjük szépen!
Kitartást a nehéz időszakban, nagyon jó egészséget, és további jó munkát kívánunk az összes munkatársnak!
Üdvözlettel: Nagyné Akai Katalin

Katalin Nagyné Akai, 2020. nov. 25.